Poděkování české veřejnosti

23.04.2012 14:21

Vážení občané, přátelé, příznivci, odboráři!

Dovolte, abychom vyjádřili co nejupřímnější poděkování za Vaši obrovskou, spontánní podporu, kterou jste nám vyjadřovali během Týdne protestů, a kterou jste v plné síle ukázali na celostátní demonstraci v sobotu 21. dubna 2012 na Václavském náměstí v Praze.
 

Děkujeme za Vaši odvahu a statečnost vyslovit svůj názor proti špatnému a nezodpovědnému vládnutí.

Děkujeme, že díky Vaší osobní účasti na demonstraci, zažila Česká republika nejmohutnější polistopadový protest.
Děkujeme, že k politice korupce a asociální reforem jste nebyli lhostejní.
Vaše solidární, masová účast na demonstraci dala další mandát občanským iniciativám, odborům a sdružením, aby pokračovaly a postavily vládě další silnou protiváhu.
Společná platforma občanských iniciativ, odborů a sdružení STOP VLÁDĚ
 
 
J. Zavadil, předseda ČMKOS k setkání s M. Kalouskem
Po skončení demonstrace se J. Zavadil názorově utkal s ministrem financí M. Kalouskem v pořadu Radiožurnálu -Speciál Martina Veselovského, který byl vysílán živě od 15 do 16 hodin. Výměna názorů a přesvědčování pokračovala mezi ministrem a předsedou ČMKOS i po skončení pořadu. „Mojí povinností je využít každé příležitosti jak obhájit naše stanoviska a hovořit s každým, proti němuž směřují naše argumenty, proto jsem se znovu pod vlivem demonstrace pokusil  M. Kalouskovi zdůraznit, že nelze ignorovat mínění veřejnosti.   Záběry, které z našeho setkání zneužila a odvysílala TV NOVA, u mnohých vzbudily nevoli. Moje pravda je však taková, ostrost mých argumentů byla ještě důraznější a drsnější než zaznělo z mých úst na demonstraci,“ uvedl J. Zavadil.

Jaroslav Zavadil

předseda ČMKOS

Zdroj: esondy.cz